El carrer Sant Josep de Fageca coronarà un any més al campió del XXXII Campionat Autonòmic de Perxa Trofeu Diputació d’Alacant 2021. Top Recambios Castells A, actual campió, i CPV Sella A, campió en sis dels últims huit anys, seran els equips que aquest diumenge 31 d’octubre, a partir de les 11.30 hores -i si la meteorologia ho permet- es disputen el títol com van fer el 2018, amb victòria per als primers.

Els dos equips han tingut una trajectòria molt distinta per a arribar a la partida decisiva. Castell de Castells completà una fase de grups impecable, fins i tot guanyant les dos partides a l’equip de Sella, enquadrat al mateix grup B (3-10 i 10-2) i es classificà directament per a semifinals com a campió. Abans de la final, els castellencs han hagut de superar l’equip de Tibi, en una reedició de la final de l’any passat, però que resolgueren en la partida d’anada amb un esclaridor 2-10. La partida de tornada no es jugà (10-0).

Per la seua banda, els de Sella, segons de grup, es creuaren a quarts de final amb el tercer del grup A, Mutxamel. A l’anada, van caure per 10-8. El 10-0 de la tornada els va permetre jugar les semifinals davant Benimagrell, campió del grup A. Deixaren la feina quasi rematada a la partida d’anada, on jugaven com a locals, amb un 10-3 d’avantatge per a la tornada, en la que la derrota per 10-7 no va impedir la seua classificació per a la gran final al club de Sella.

La final de Segona, que es jugarà a les 15.15 hores, serà una festa per a Sella. Si a Primera l’equip A serà protagonista, en la categoria de plata dos equips del poble sellards es veuran les cares. L’equip C, millor campió dels tres grups, va deixar fora a Castell de Castells B. La derrota a l’anada (10-9) va ser esmenada a la tornada amb un rotund 10-2. Enfront estarà el Sella B, que també va ser campió de grup en la primera fase, i hagué d’eliminar el Benimagrell B, l’altre campió. En aquest cas, les dos partides caigueren del costat dels sellards, amb un 10-5 a la Marina Baixa i un 7-10 a Benimagrell.

La final de Tercera serà la més matinera de la jornada dominical. Des de les 9.30 hores CPV Benillup i CPV Crevillent s’amidaran al carrer. Benillup, millor primer a la lligueta, va eliminar l’equip de Cocentaina a semifinals amb un clar 2-10 al Comtat i 10-5 a sa casa. Pel que fa al Crevillent, deixà fora l’equip revelació de quarts, Relleu A. Els crevillentins sentenciaren l’eliminatòria a l’anada (10-1) i es van permetre el ‘luxe’ de perdre a Relleu per 10-7.