El dissabte es jugaran les dues partides d’anada en primera del Campionat Autonòmic de Frontó Individual, trofeo Generalitat Valenciana: Pasqual de la Pobla s’enfrontarà amb Alejandro de Paterna i Enrique de Museros amb Adrián de Quart de Poblet.

En la máxima categoria, la victòria d’Enrique de Museros dimecres passat davant Roberto de Beniparrell li va donar la plaça de semifinalista restant. Adrián de Museros (CPV Massamagrell), que també aspirava a entrar en semifinals, va caure també el dimecres, davant Alejandro per 41-27, i s’acomiada de la competició. Així, les semifinals en primera deixen el duel entre Pasqual del CPV Pobla de Vallbona contra Alejandro del PPAF El Puig per una part, i per l’altra Enrique del CPV Museros contra Adrián del CPV Quart de Poblet. Les dues partides es jugaran el dissabte de vesprada a la Pobla de Vallbona. Mentre que la final está prevista per al diumenge 20 de novembre en el frontó de Quart de Poblet.

En segona, Ximo del CPV Almenara i Saül del PPAF El Puig es jugaran un lloc en la final, com ho faran Vicent del CPV Castelló i Moisés del CPV Almussafes. En veterans jugaran, per una part, José Luis del CPV Onda i José del CPV Moixent, i per l’altra Vicent del CPV Alzira i Pedro del CPV Onda. En femenina B, será Laia del CPV Oliva qui jugarà amb Laura del CPV Carlet, i Lorena del CPV Tamborí de Valencia ho farà amb Andrea del CPV Carlet.

Respecte a les categories de tercera de cap de setmana; primera, segona i tercera d’entre setmana, juvenils i femenina A encara estan per tancar la fase regular.