El trinquet de Favara albergarà en esta primera cita fins a huit finals, les de Primera, Segona, Tercera, Quarta A i Quarta B masculines i Tercera, Quarta A i Quarta B femenines. Obriran el foc les xiques de l’Estudi Martí Borbotó D i Rafelbunyol A, que han deixat fora a Beniparrell D i Alqueria d’Asnar B respectivament, dissabte a les 15.30 hores en la final de tercera categoria. A continuació, a les 17.00 hores, tindrà lloc la gran final de Primera masculina, entre els equips de Bicorp i Xeraco, que en semifinals superaren a Alzira i Alcàntera-Càrcer.

Favara, seu de les finals del Diputació de raspall parelles

La resta de finals es disputaran diumenge, amb tres partides pel matí i altres tres de vesprada. Iniciaran la jornada novament les dones. A les 10.00 hores, Guerrer de Moixent C i Meliana D jugaran la final de Quarta A, després d’eliminar al Xúquer Sueca B i Meliana E. A les 11.00, l’equip campió de Quarta B eixirà del duel entre Sella A i Montserrat C, botxins d’Alzira J i Meliana G.

Es completarà el matí a partir de les 12.00 amb la final de Segona Masculina entre Montserrat A, que va desfer-se de Guerrer de Moixent A, i Alcàntera-Càrcer B, guanyador de l’enfrontament contra Ontinyent A.

La vesprada de diumenge arrancarà a les 15.30 hores amb la final de Quarta B masculina. Castelloner B i Alzira D s’amidaran després de guanyar a semifinals davant Alqueria d’Asnar C i Tamborí C. Seguidament, arribarà el torn de la Tercera masculina. Muro B, guanyador del duel contra Favara A, tindrà davant l’Alzira B, que va deixar fora el Real de Gandia A. La final de Quarta A masculina, amb Llosa de Ranes i Beniparrell J (guanyadors davant Ontinyent B i Real de Gandia B) posarà la cloenda a un intens cap de setmana de raspall a Favara.

L’anada de semifinals del Campionat Autonòmic de Raspall parelles femení Trofeu Diputació de València, mentrestant, ha desequilibrat les opcions de classificació per a la final del día 21 a Favara en favor d’Alcàntera-Càrcer i Bicorp. Les partides de tornada d’aquest dissabte dictaminaran si l’avantatge aconseguit pels dos equips és suficient o, pel contrari, presenciem una remuntada de Beniparrell A i Borbotó. Pel que fa a Segona, Tavernes Blanques A i Bicorp F s’apuntaren la primera mànega davant Alqueria de la Comtessa i Alqueria d’Asnar C.

Al duel entre l’Estudi Martí Borbotó B i Turismo Rural Bicorp E les de la Canal de Navarrés partien com a favorites davant les valencianes, després d’una primera fase immaculada en la que havien fet ple de triomfs. Irene i Amparo, no obstant, posaren les coses difícils a Victoria i Mar i el 15-25 fa que les vigents campiones de la Lliga CaixaBank no es puguen relaxar en la partida de tornada a sa casa, este dissabte a partir de les 18:00 hores.

D’altra banda, l’Ajuntament Beniparrell A, campió del grup B, no isqué ben parat de la seua visita a Càrcer. Ana i Noelia només pogueren fer un joc davant l’intensitat d’Aida i Fanni, subcampiones l’any passat davant les germanes Puertes amb el club de Beniarbeig-El Verger. El 25-5 signat per Alcàntera-Càrcer el fa somiar amb l’accés a la final, encara que hauran de treballar de valent a la tornada a Beniparrell, dissabte a les 16:30 hores.