Hui es decidirà el títol de la XIV Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda al trinquet de La Pobla de Vallbona (17.45 hores, À Punt) entre l’equip representatiu de Montserrat (Marc i Pere) i el d’Almussafes (De la Vega i Javi). Dos combinats que lluitaran pel campionat després d’arribar fins ací en camins diferents.

La trajectòria de Montserrat és impol·luta. Marc i Pere estan invictes després de realitzar una fase regular impecable i classificar-se en superar a Pere Roc II i Félix per 60-35. De la Vega i Javi ja els van patir en la primera ronda. Ambdós conjunts van coincidr en el grup A i els dos enfrontaments entre ells va caure en favor dels montserratins (60-30 i 60-25). Això no obstant, Almussafes va demostrar a les ‘semis’ que els antecedents no compten. Els de la Ribera Baixa es van batre amb Puchol II i Carlos, els quals també arribaven com a invictes des de la fase regular. El 60-30 amb el que va concloure el lluminós deixa a les clares que pot passar qualsevol cosa.

Així mateix, la final també servirà per a recordar una gran figura de la zona com és Vicent Bondia ‘Pataques’, un dels millors mitgers dels anys 70 i 80. El tribut serà abans de la disputa del duel, en la presentació dels quatre finalistes.

Raspall

El Trofeu de La Llosa de Ranes – Bonestar va obrir ahir amb la primera semifinal al trinquet del Genovés. Ian i Tonet IV van véncer (25-10) a Vicent i Canari.

Hui a la localitat llosera (18.30 hores), Marrahí i Seve contra Iván i Brisca.