Síguenos en redes sociales:

Una setmana amb Mestres dins del trinquet de Pelayo

Els millors 12 d’escala i corda del curs es reuneixen en una competició que es disputarà en format reduït

Una setmana amb Mestres dins del trinquet de Pelayo

Un any més els millors pilotaris es reuneixen al trinquet de Pelayo al voltant del Trofeu Mestres – Ciutat de València. La modalitat d’escala i corda celebra la quinzena edició en una selecció que tracta de ser el més just possible a l’hora de triar a els seus participants. Així, un total de dotze escaleters, dividits en quatre equips, faran gaudir als aficionats del Cap i Casal en un format que repeteix el sistema de semifinals i final, però que enguany s’agruparà en una setmana.

El 30 de novembre tindrà lloc la primera eliminatòria. La formació de Giner, Nacho i Hilari es veurà les cares amb el trio de Puchol II, Félix i un punter que eixirà entre Héctor o Guillermo. Això es deu al fet que ambdós jugadors es disputen la Copa 2 Caixa Popular el pròxim divendres. El mitger que resulte campió obtindrà el premi de participar en el Trofeu Mestres - Ciutat de València.

L’altre conjunt finalista es coneixerà el dia 2 de desembre. Els flamants campions de la Lliga, De la Vega, Javi i Carlos lluitaran amb el combinat de Marc, Pere i Álvaro Gimeno. El títol es resoldrà el dia 4 de desembre.

La Lliga, la Copa i l’Individual són els pilars en els quals es basa el calendari professional i el que ha donat accés a la participació en el Trofeu Mestres. Un trofeu que es va presentar ahir en el Complex Esportiu i Cultural la Petxina. L’acte va estar conduït per Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament.

Pulsa para ver más contenido para ti