Un any més els millors pilotaris es reuneixen al trinquet de Pelayo al voltant del Trofeu Mestres – Ciutat de València. La modalitat d’escala i corda celebra la quinzena edició en una selecció que tracta de ser el més just possible a l’hora de triar a els seus participants. Així, un total de dotze escaleters, dividits en quatre equips, faran gaudir als aficionats del Cap i Casal en un format que repeteix el sistema de semifinals i final, però que enguany s’agruparà en una setmana.

El 30 de novembre tindrà lloc la primera eliminatòria. La formació de Giner, Nacho i Hilari es veurà les cares amb el trio de Puchol II, Félix i un punter que eixirà entre Héctor o Guillermo. Això es deu al fet que ambdós jugadors es disputen la Copa 2 Caixa Popular el pròxim divendres. El mitger que resulte campió obtindrà el premi de participar en el Trofeu Mestres - Ciutat de València.

L’altre conjunt finalista es coneixerà el dia 2 de desembre. Els flamants campions de la Lliga, De la Vega, Javi i Carlos lluitaran amb el combinat de Marc, Pere i Álvaro Gimeno. El títol es resoldrà el dia 4 de desembre.

La Lliga, la Copa i l’Individual són els pilars en els quals es basa el calendari professional i el que ha donat accés a la participació en el Trofeu Mestres. Un trofeu que es va presentar ahir en el Complex Esportiu i Cultural la Petxina. L’acte va estar conduït per Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament.