El CPV Alqueria d’Asnar, Ajuntament Beniparrell A, Cooperativa El Progreso Bicorp i Estudi Martí Borbotó A van ser els primers equips en sumar els tres punts en la primera jornada del 39 Campionat Autonòmic de raspall Trofeu Diputació de València Gran Premi aproop! Telecom en dones. En homes, la competició és ja en la 9ª jornada que es disputa aquest cap de setmana. Bicorp és líder en solitari en vèncer fa una setmana a El Genovés, que és segon a un punt.

L’Autonòmic aproop! Telecom carbura en homes i dones

La competició femenina

La segona jornada s’estendrà des de hui divendres fins a diumenge. Començarà al trinquet de Càrcer, divendres de vesprada (20:00 hores), amb la partida del grup A entre La Vall C i l’Alqueria d’Asnar A, és a dir, un equip que ve de caure contra el campió i un altre que es va estrenar amb victòria a casa. Per al matí de diumenge, a partir de les 11:00 hores, quedarà el duel a Bellreguard entre Alqueria de la Comtessa, equip nou a la categoria, i Bicorp.

Abans, dissabte de vesprada, arrancarà l’activitat al grup B. A les 17:00 hores, l’Estudi Martí Borbotó A rebrà a Tavernes Blanques A, després d’un inici de campionat ben distint, ja que les locals guanyaren a Meliana mentre que les visitants van ser superades per Ajuntament de Beniparrell A. Serà a l’Horta Sud on es tanque la jornada, també el diumenge però a partir de les 18:00 hores al carrer ‘El Surdo’, amb la visita del Justo Ballester Meliana A.

La competició masculina

Arriba la 9ª jornada amb Bicorp líder i El Genovés segon a un punt. Però és que el Family Cash Alzira suma dos menys que el líder, i Gavarda és a cinc.

Tots saben que fallar és mortal de necessitat. El Genoves visita la canxa de Muro d’Alcoi en la jornada de diumenge a les 17:00 hores, mentre que el líder haurà jugat el dissabte a sa casa contra Alzira (Bicorp, 17:30 hores). La jornada la tancarà en la jornada de diumenge Xeraco contra Gavarda, a les 19:00 hores.