Síguenos en redes sociales:

Cap de setmana per conèixer tots els campions del Campionat Interpobles Edicom

Godelleta i Vilamarxant tornen a acollir les finals de galotxa en carrer i en trinquet

Cap de setmana per conèixer tots els campions del Campionat Interpobles Edicom

Aquest cap de setmana es disputen tota la resta de final del Campionat Interpobles Edicom de galotxa en carrer i en trinquet. La final de Primera en carrer serà la que enfrontarà, al carrer de Godelleta, el dissabte a les 17:30h a Lanzadera Montserrat A contra Ovocity Marquesat A, mentre que la de Primera de trinquet serà a Vilamarxant, el diumenge a les 11:30h, entre Alfara de la Baronia i Traverauto Riba-Roja A.

Alfara de la Baronia i Traverauto Riba-roja serà el duel de la final de trinquet en Primera. fedpival

En carrer, més enllà de la final de Primera, la qual es podrà seguir en directe per À Punt, les finals que queden per disputar-se a Godelleta són la de Juvenils A entre Lanzadera Montserrat i Ovocity Marquesat (dissabte, 15:00h), la de Segona entre Ajuntament de Beniparrell A i Autos Meliana A (diumenge, 15:30h), la de Quarta entre Ovocity Marquesat D i Eléctrica Vinalesa B (diumenge, 17:00h) i Curtes B entre CPV Meliana F i CPV Meliana D (diumenge, 18:30h).

En trinquet, Vilamarxant acull el diumenge a les 11:30h les finals de Primera, entre CPV Alfara de la Baronia i Traverauto Riba-roja A i Juvenils B entre Caixa Popular Pobla de Vallbona i Amics Ribera Carlet (diumenge, 10:00h).

Pulsa para ver más contenido para ti