L’Individual de frontó, a ple rendiment

Aquesta setmana arranquen les categories de Primera i Segona A cap de setmana i juvenils, que s’uneixen a les altres huit que ja estaven en marxa

FEDPIVAL. valència

El 37 campionat Autonòmic de frontó individual–Trofeu Diputació de València ja té als 108 jugadors i jugadores en funcionament. Aquest cap de setmana comencen les partides de Primera, Segona i Juvenil. Les altres huit categories -Segona B i Tercera Cap de Setmana, Primera, Segona A, Segona B i Tercera Entre Setmana, Femenina A i Femenina B- ja estaven en marxa des del 6 de setembre.

En Primera categoria cap de setmana els participants es divideixen en dos grups. Pel que fa al grup A es troben Ximo d’Almenara, Pasqual de La Pobla, Alejandro del Puig i Saúl del Puig. Pel que fa al grup B, trobem a Adrián de Massamagrell, Gaizka de Parcent i Adrián de Quart.

El vigent campió, Alejandro de Paterna, va resoldre dimarts el seu duel contra Ximo d’Almenara, amb un triomf per 22-41. Aquest cap de setmana jugaran a La Vall de Laguar a les 18:00h Gaizka de Parcent contra Adrián de Quart de Poblet i el diumenge a La Pobla de Vallbona s’amidaran Pasqual de la Pobla de Vallbona contra Saúl del Puig. Vicent CPV Moncofa s’imposà 41-0 a Adrián de Museros per lesió d’aquest.

La categoria Femenina A, també s’agrupa en dues parts. Al grup A: Mar de Massalfassar, Aina de Meliana, Carolina de Meliana, i Noelia i Mireia de Beniparrell. Al grup B: Carmen de Castelló, Ana d’Alfara del Patriarca, Yolanda d’Almenara i Ana de Borbotó.

Pel que fa a les semifinals, estan programades en Primera, Segona i Juvenil en cap de setmana per al 4 i l’11 de novembre. Les finals es disputaran el 18 de novembre.

En la resta de categories, semifinals els caps de setmana del 18 i el 25 de novembre i final, el cap de setmana de l’1 de desembre