Es repren la competició a l’Interpobles Edicom de galotxa

Albuixech, Montserrat i La Baronia, líders a Primera

Montserrat marxa amb pas ferm a l’Interpobles de galotxa. | FEDPIVAL

Montserrat marxa amb pas ferm a l’Interpobles de galotxa. | FEDPIVAL / levante-emv. valència

levante-emv. valència

Aquest cap de setmana continua la competició del 37 Campionat Interpobles de galotxa de l’Edicom, després de descansar per motiu del Dia de la Pilota. A la conclusió de la tercera jornada, a la màxima categoria de la modalitat en carrer, Albuixech A comanda el grup A amb 6 punts, seguit de Marquesat A amb 5. Al grup B, Montserrat A és el líder amb 8 punts seguit també d’aprop per Borbotó A amb 6.

El dissabte dia 30 es jugaran totes les partides de la quarta jornada. A les 17:00 hores en Faura s’enfrontaran Lairabas Invers. Faura A contra Lanzadera Montserrat A i a Foios, a la mateixa hora, els locals rebran a Caixa Popular Godelleta A. A les 17:30, l’Ajuntament de Beniparrell A contra Albuixech A al carrer beniparrellí. En Massalfassar, a la mateixa hora, s’amidaran Electrofassar Masalfassar A contra Ovocity Marquesat A. L’última partida es disputarà a Borbotó a les 18:00 hores: Borbotó A contra Meliana H.

Pel que fa a la modalitat en trinquet, a la màxima categoria les tres partides també es jugaran dissabte. La Baronia és fins el moment l’únic equip invicte a Primera. Amb 3 triomfs i 9 punts, encapçalen la classificació seguits de Trinquet de Torrent, amb 6. Els dos s’enfronten aquest dissabte a partir de les 18:00 hores al trinquet d’Algímia d’Alfara.

També a partir de les 18:00 jugarà el vigent campió, Riba-roja, al trinquet ‘Els Xocats’ de Moixent. A l’altra partida, La Pobla de Vallbona i Manises, s’enfrontaran una hora abans, a les 17:00, al trinquet vallbonenc.