Les franges d’edat continuen avançant a mesura que continua el procés d’immunització contra la covid. Com en la resta de grups que ja han iniciat el procés, les persones interessades rebran una notificació per SMS o una telefonada amb la informació sobre quan i on han de vacunar-se contra la covid a València, Alacant i Castelló.

L’estratègia de vacunació contra la covid-19 a Espanya estableix que aquesta franja d’edat, que estava pendent de vacunació, començarà el procés després de la immunització del grup de persones d’entre 60 i 65 anys, tots dos inclosos, que s’està duent a terme en les últimes setmanes.

La ministra Darias destaca que este lunes han llegado a España dos millones de vacunas

La ministra Darias destaca que aquest dilluns han arribat a Espanya dos milions de vacunes Vídeo: Agència ATLAS | Foto: EFE

Vacunació del grup d’edat d’entre 69 i 66 anys

El grup de població de 60 a 65 anys ja està citat i està rebent la vacuna d’AstraZeneca, principalment en els grans espais de vacunació amb què compta la Comunitat Valenciana. Aquesta circumstància permet, per tant, que el dilluns 3 de maig comence la immunització de la següent franja d’edat, la de persones amb edats compreses entre els 69 i els 66 anys, que s’estendrà diverses setmanes. Així, els pròxims a vacunar-se seran, segons ha informat la Conselleria de Sanitat, les persones compreses entre els 69 i 66 anys (nascudes entre 1952 i 1955, tots dos inclosos).

La citació es fa amb un missatge al telèfon mòbil en el qual s’indica la data, l’hora i el lloc de la vacunació. Si la persona no ha facilitat un número de mòbil en el Sistema d’Informació Poblacional SIP, el personal sanitari li telefonarà al número fix que haja aportat.