El cap de setmana ha deixat contagis de coronavirus nous en 117 municipis valencians, i en 13 d’aquests s’ha superat la desena de positius. A més, València ha superat els 200 casos (248), cosa que no havia succeït en les últimes setmanes.

La resta de municipis amb més de 10 casos són Alacant (50), Paterna (19), Castelló de la Plana i Torrevieja (18), Altea (16), Bétera i Pilar de la Horadada (13), Alboraia (12), Burjassot i Sagunt (11) i Benidorm i Torrent (10).

Alaquàs, Alcoi, Elx i Santa Pola han detectat nou casos; Manises i Vila-real, huit; Alcàntera de Xúquer, Aldaia, Gandia, Godella i l’Eliana, set; i Calp, Orihuela i Xirivella, sis.

A la Vall d’Uixó, la Vila Joiosa, Mislata i Sant Vicent del Raspeig, hi ha hagut cinc positius; i a Alfafar, Almoradí, Benifaió, Borriana, Novelda, Silla, Tavernes de la Valldigna i Vilafamés, quatre.

Tres contagis s’han produït a Algemesí, Alzira, Cullera, el Campello, Elda, Guardamar del Segura, Meliana, Mutxamel, Pedreguer, Quart de Poblet, Requena, Rocafort i San Miguel de Salinas; i dos a Alcàsser, Almàssera, Almassora, Barxeta, Benetússer, Catarroja, Castelló, Cheste, l’Alfàs del Pi, la Pobla de Vallbona, Llombai, Moixent, Onda, Paiporta, San Antonio de Benagéber, Sant Joan d’Alacant, Sax i Vinaròs.

Agullent, Albalat dels Sorells, Albocàsser, Benicàssim, Benijófar, Benissa, Callosa de Segura, Canals, Canet d’en Berenguer, Catral, Cocentaina, Cox, Crevillent, el Pinós, Estivella, Finestrat, Gata de Gorgos, l’Olleria, la Font de la Figuera, la Llosa de Ranes, la Nucia, la Pobla del Duc, la Vilavella, les Useres, Massalfassar, Massamagrell, Massanassa, Moncada, Montanejos, Montserrat, Nàquera, Nules, Pego, Petrer, Petrés, Picanya, Puçol, Rafelbunyol, Rafelcofer, Segorbe, Sella, Sellent, Sueca, Tavernes Blanques, Vilamarxant, Villena i Xeraco tenen un cas nou.

Respecte a les defuncions, només se n’ha registrat una més a València.