El president de la Junta Municipal de Pobles del Sud, Borja Sanjuán, i la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, van visitar ahir al matí la Punta i el Palmar, en el marc de les reunions previstes per a recollir les demandes veïnals i dels responsables municipals.

Beamud va explicar que les visites són “part d’un periple previst per a recollir les demandes dels veïns i responsables municipals de cada entitat per a actuar des de l’Ajuntament i dotar totes les pedanies de la ciutat dels mateixos serveis que gaudeixen els veïns del nucli urbà”.

Al Palmar, els regidors es van reunir amb l’alcalde pedani i amb els veïns per a explicar que, “una vegada desenvolupat l’estudi d’accessibilitat”, s’analitzarà en una nova reunió el projecte de reurbanització del poble, que suposarà “una millora de les zones per a vianants i una reordenació del trànsit per a fer-lo més accessible”.

Entre les qüestions que s’hi van abordar hi ha el fet de procedir a “una reurbanització que suposarà una millora de les condicions de vida dels veïns i veïnes i una reordenació del trànsit per a fer-lo més agradable”, segons va indicar Borja Sanjuán. A més, Sanjuán va explicar que s’han programat pròximes reunions per a definir el “pla d’execució” de les obres i acordar el calendari de les millores previstes. “El Palmar és un dels llocs amb més encant de València i treballarem perquè ho continue sent”, va exposar Sanjuán.

A la Punta, on els regidors també es van reunir amb l’alcalde i els veïns, el responsable de la junta municipal ha destacat que estan “treballant en una millora funcional de l’accessibilitat en la zona de la Punta i millorarem també les voreres, que han estat abandonades”.