Metrovalencia ha hagut de modificar, aquest dijous, el servei de la línia 2 entre València Sud i Torrent Avinguda i entre Paterna i Llíria, a causa d’uns actes vandàlics contra dos dels seus trens, que han hagut de ser retirats a causa dels danys que van patir després de ser apedregats.

Segons han informat fonts de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV), s’han llançat pedres contra dues unitats de metro d’aquesta línia —una d’aquestes a Paiporta—, la qual cosa ha provocat el trencament dels cristalls frontals i, per tant, que aquestes unitats no pogueren continuar prestant servei.

Les dues unitats atacades han hagut de ser retirades als tallers per a procedir a reparar-les, la qual cosa ha obligat a reestructurar “fins a un altre avís” el servei d’aquesta línia, que disposa ara de dos trens menys.

Les mateixes fonts han explicat que s’ha presentat ja una denúncia davant de les forces de seguretat perquè tinguen constància dels fets i puguen reforçar la vigilància en les zones on s’han produït, com s’ha fet en ocasions anteriors.