Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Navarrés tanca Los Chorradores i decreta dos dies de dol oficial

El paratge municipal en el qual van perdre la vida una mare i el seu fill de 5 anys ha sigut clausurat hui fins a nou avís

Los bomberos recuperan los cadáveres de los dos fallecidos en Navarrés

Els bombers recuperen els cadàvers dels dos morts a Navarrés

Para ver este vídeo suscríbete a Levante-EMV o inicia sesión si ya eres suscriptor.

Els bombers recuperen els cadàvers dels dos morts a Navarrés S.G.

L'Ajuntament de Navarrés ha tancat fins a nou avís el paratge natural municipal de Los Chorradores després del fatídic accident en el qual una dona i el seu fill van perdre la vida després de ser arrossegats pel riu en aquest concorregut espai, que ha rebut multitud de visitants durant la Pasqua.

El consistori ha informat hui que el paratge romandrà clausurat al públic temporalment per respecte a la família i davant la consternació per uns fets que han commocionat el municipi. El xicotet pont de fusta des del qual es va precipitar el xiquet mort en el segon dels "chorradores" de l'enclavament abans que el torrent d'aigua l'engolira va ser retirat ahir durant les tasques de rescat.

D'altra banda, l'Alcaldia de Navarrés ha emés una resolució que declara dos dies de dol oficial "com a testimoniatge del dolor de Navarrés davant l'accident que li ha costat la vida a dues persones, una mare i el seu fill menor, a Los Chorradores". A partir de la mitjanit d'aquest dimarts fins a les 23.59 hores del dimecres 27 d'abril les banderes de tots els edificis municipals de la localitat onejaran a mitja asta.

La corporació municipal ha mostrat de manera oficial les seues condolences i la solidaritat de tots els veïns de Navarrés a les famílies de les víctimes, que van viatjar d'excursió al municipi diumenge amb un grup arribat des de San Antonio de Benagéber.

Compartir el artículo

stats