Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tenis

Djokovic passa sense jugar a quarts del Madrid Open després de la retirada de Murray per malaltia

El tenista britànic no podrà disputar l'encontre previst en la jornada d'aquest dijous a l'estadi Manolo Santana de la Caja Mágica

Novak Djokovic en el Madrid Open. EFE

El tenista escocés Andy Murray s'ha hagut de retirar "per malaltia" del Mutua Madrid Open, quart Masters 1.000 de la temporada i que es disputa sobre terra batuda, per la qual cosa el serbi Novak Djokovic passa directament als quarts de final.

"Lamentablement, Andy Murray no podrà estar a l'estadi Manolo Santana per malaltia. Et desitgem una ràpida recuperació, Andy Murray", va confirmar en el seu perfil oficial de Twitter el torneig, que va indicar que seran ara el rus Andrey Rublev i el britànic Dan Evans els que òbriguen el torn a la pista central a partir de les 12.00.

El duel entre el número 1 del món i el de Dunblane, que està tornant a ser competitiu després d'operar-se del maluc i estar a punt de retirar-se, era un dels grans atractius de la jornada d'aquest dijous a les instal·lacions de la Caja Mágica. Els dos es veurien les cares per trenta-setena ocasió, la primera vegada des del 2017. Ara, Djokovic espera en l'antepenúltima ronda el guanyador del partit entre el polonés Hubert Hurkacz i el serbi Dusan Lajovic.

Compartir el artículo

stats