Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Chanel assaja ‘SloMo’Yotele

Ribó torna a oferir València per a acollir Eurovisió, també si guanya Ucraïna

L’alcalde subratlla el caràcter d’“acolliment” de la ciutat

A l’espera que es produïsca el tan anhelat (i probable) chanelazo en Eurovisió 2022, que se celebrarà demà dissabte a partir de les 21.00 hores, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha tornat a oferir la ciutat com a seu del concurs musical fins i tot en l’“hipotètic cas que guanye un país que no puga acollir la pròxima edició”, en clara al·lusió a Ucraïna, un dels països favorits per a fer-se amb el primer lloc.

Joan Ribó ha llançat aquest missatge gens desficaciat després que, segons ha avançat El Confidencial, RTVE s’haja oferit a acollir el festival si guanya el país ucraïnés i continua la invasió russa.

Però no només aquesta voluntat d’“acolliment” podria portar Eurovisió 2023 a València, sinó que, segons l’opinió dels experts, Chanel Terrero, la representant espanyola que va ser seleccionada en el Benidorm Fest, té moltes opcions de situar-se en el pòdium vencedor amb la cançó SloMo. I qui sap si de guanyar.

Fa uns dies, Ribó ja va fer aquesta proposta i es va animar fins i tot a proposar un planning als eurofans: “Dissabte al matí, platja; al migdia, paelleta; a la nit, Eurovisió. Què us sembla el pla per a 2023?”, un missatge al qual va afegir que “és una qüestió de voluntat, no monetària”.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.