Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El Llevant UE vol sumar davant del Granada el cinqué triomf consecutiu

El conjunt de Calleja visita un altre favorit per a l’ascens i millor equip local de tota la Segona Divisió

Pepelu, De Frutos i Bouldini celebren el gol davant de l’Sporting. | J.M.LÓPEZ

El Llevant de Javi Calleja visita hui el Granada (21.00) amb la intenció d’estendre la ratxa de quatre victòries consecutives en un dels desplaçaments més difícils de la temporada. I és que en Los Cármenes, el conjunt nassarita s’ha fet fort (és el millor local de la competició) i encara no coneix la derrota (cinc victòries i un empat). El Granada, que va descendir la temporada passada al costat del Llevant i el Deportivo Alabés, té una de les millors plantilles de la competició. Sota les ordres d’Aitor Karanka, que es va mantindre en el càrrec malgrat perdre la categoria, ha aconseguit sumar 21 punts, un menys que els granotes, i compta entre les seues files amb el màxim golejador de la Lliga Smartbank: l’albanés Myrto Uzuni, que suma ja 8 gols.

Amb José Campaña ja recuperat i sumant 45 minuts en l’últim partit contra l’Sporting, el Llevant podrà comptar amb tots els efectius a excepció de Charly Musonda, Marcelo Saracchi i Skodran Mustafi, que serà operat a Munic després de patir una recaiguda en el recte femoral esquerre. Malgrat que el Llevant es troba en un gran moment i és l’únic equip de la competició que ha aconseguit encadenar quatre victòries seguides, a Granada, els de Calleja tractaran de millorar les sensacions que van deixar davant l’Eivissa i l’Sporting. De fet, el mateix tècnic ja va comentar després de l’últim partit que no han d’enganyar-se pels resultats i que l’equip encara té un gran marge de millora, sobretot en fase ofensiva, on encara els costa dominar a través de la circulació de la pilota.

Llevant i Granada sumaran aquesta campanya quatre temporades seguides enfrontant-se en Lliga. El saldo dels últims partits és favorable als granotes amb dues victòries, tres empats i una derrota.

Compartir el artículo

stats