Tres pilotaris de la Safor, semifinalistes de la Lliga CaixaBank

Els olivers Salelles II i Brisca s’enfrontaran a Vercher de Piles

El trio de l’Ajuntament d’Oliva celebra la classificació per a les semifinals després del seu triomf en l’última jornada de la 2a fase regular

El trio de l’Ajuntament d’Oliva celebra la classificació per a les semifinals després del seu triomf en l’última jornada de la 2a fase regular / Funpival

Salva Talens Carbó

Ja estan definides les semifinals de la XL Lliga CaixaBank de raspall després de la disputa de l’última jornada de la segona fase regular, aquest cap de setmana, amb la presència de tres jugadors de la comarca de la Safor.

Els últims a classificar-se han sigut els olivers Salelles II i Brisca, rest i mitger del trio que representa l’Ajuntament d’Oliva i que completa el jove Sergi. Aquest equip va imposar-se per 30-15, dissabte, a Bellreguard, a l’equip de Barxeta dels xeraquers Vicent i Jose, a més de Seve, i passa com a quart.

El campió d’aquesta fase i primer classificat és el trio de l’Ajuntament de Xàbia, liderat pel piler Vercher, acompanyat per Lorja i Néstor.

En segona posició passa l’equip del Genovés (Ian, Tonet IV i Bossio), i el tercer és, finalment, la Llosa de Ranes, amb Iván, Murcianet i Ricardet.

Així, doncs, en les semifinals s’enfrontaran primer i quart, és a dir, Vercher contra Salelles II i Brisca, i el segon i tercer.

Els trinquets i les dates de cada partida es donaran a conéixer aquest dimecres a través d’un sorteig en què seran els pilotaris els que decidiran la plaça i el dia.

Suscríbete para seguir leyendo