Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Carmen Amoraga amb l'edil de Cultura de Foios, Juanjo Civera.S.Ros

Carmen Amoraga presenta el seu llibre a Foios

La guanyadora del Premi Nadal i finalista del Planeta parla del llibre El corazón imprudente dins de les Jornades Ciutat Educadora

La guanyadora del Premi Nadal i finalista del Planeta, Carmen Amoraga, va presentar este dimecres a la Casa dels Artillers de Foios el seu últim llibre, El corazón imprudente (Espasa), una novel·la d'amor i desamor, fidelitat i desgast, por i valentia, i la portada de la qual ha sigut il·lustrada per Paco Roca.

L'acte va estar presentat pel regidor de Cultura, Juanjo Civera, dins de les Jornades Foios Ciutat Educadora que s'estan duent a terme esta setmana. No va passar inadvertida la ubicació triada per a l'exdirectora general de Patrimoni, que va posar en valor la Casa dels Artillers, que va descriure com "una autèntica joia", recentment adquirida pel consistori i que compta amb mosaic de Noia entre molts dels seus valors patrimonials.

Carmen Amoraga a la Casa dels Artillers de Foios.

A més d'explicar tot el procés de creació de la seua obra i el resultat, l'escriptora va poder interactuar amb els assistents, molts dels quals van tindre l'oportunitat de comprar el seu llibre allí mateix. Amoraga es va mostrar molt pròxima i va deixar clara la seua passió per l'escriptura. 

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.