Vandalisme en la seu del PSOE d’Alfafar amb pintades nazis

La portaveu, Noelia García, diu que ja ha denunciat els fets davant de la Guàrdia Civil, i en responsabilitza la dreta per “encoratjar un clima que està propiciant estes agressions”

Pintada que ha aparegut en la seu del PSPV d’Alfafar

Pintada que ha aparegut en la seu del PSPV d’Alfafar / LEVANTE-EMV

Abraham Pérez

Abraham Pérez

Nova agressió a una seu del PSOE. Esta vegada ha sigut la seu del PSPV d’Alfafar la que va començar el dia, este diumenge, amb diverses pintades en la persiana metàl·lica, en la qual es podien distingir entre les inscripcions la paraula “traidores”, així com una esvàstica nazi i un punt de mira. Així ho ha denunciat la formació, que ha condemnat els fets i els ha catalogats com a “intolerables”, ja que este acte representa “una amenaça directa de mort als militants i simpatitzants socialistes”.

Encara que de moment es desconeix l’autor o autors dels fets, els socialistes tenen clar que es tracta de membres i simpatitzants de l’extrema dreta, ja que “la simbologia feixista representada sembla deixar-ho clar”.

Pintada que ha aparecido en la sede del PSPV de Alfafar

Pintada que ha aparegut en la seu del PSPV d’Alfafar / LEVANTE-EMV

La secretària general dels socialistes d’Alfafar, Noelia García, ha condemnat enèrgicament uns fets que cataloga com a “intolerables”, i ha anunciat que ja ha presentat una denúncia formal davant del lloc de la Guàrdia Civil d’Alfafar. Així mateix, García ha acusat Vox i el Partit Popular d’encoratjar “este clima que ha propiciat nombroses agressions injustes a seus i representants socialistes en tot el territori de l’Estat”.

Acusen la dreta d’encoratjar actes d’esta mena

En este sentit, si bé encara no es coneix qui està darrere d’este acte vandàlic, García atribueix la responsabilitat als “qui constantment intenten deslegitimar el Govern progressista d’Espanya mitjançant un discurs de deshumanització i odi cap a aquells que no comparteixen els seus ideals”.

“És increïble que en els plens municipals, com va ocórrer en l’últim ple d’Alfafar, s’estiguen votant i aprovant mocions antidemocràtiques, que tracten de dinamitar acords entre formacions legítimament elegides en les urnes. No sabem quin concepte tenen de la democràcia”, ha expressat la portaveu municipal de PSOE, que ha subratllat que, “lluny d’infondre por, estos actes enforteixen la determinació del partit per a enfrontar la barbàrie que prediquen”.

Així mateix, García ha reafirmat el compromís del seu partit “amb el diàleg i la construcció de ponts cap a l’entesa, en contraposició a la bel·ligerància promoguda pels qui perpetren estos atacs davant de la negació de la violència sistemàtica contra la dona i la retrogradació en drets”.

Suscríbete para seguir leyendo