Les pluges causen la caiguda d'arbres a Xàtiva i Ontinyent

La previsió per a les pròximes jornades apunta a una alta probabilitat de precipitacions a les comarques de la Costera, la Vall d'Albaida i la Canal de Navarrés

Imatge de la branca caiguda al carrer Metge Lluís Alcanyís de Xàtiva.

Imatge de la branca caiguda al carrer Metge Lluís Alcanyís de Xàtiva. / Levante-EMV

Les pluges registrades durant el passat cap de setmana van ocasionar la caiguda d'almenys dos arbres a les ciutats de Xàtiva i Ontinyent. Així, diversos veïns van telefonar a la Policia Local de la capital de la Costera dissabte passat a la vesprada avisant sobre la caiguda d'una branca de notables dimensions al carrer Metge Lluís Alcanyís, la qual cosa obstaculitzava la circulació de vehicles. Els primers agents que van arribar a la zona van desplaçar la branca dins d'una zona d'arena del parc d'Hort de Mora per a minorar les molèsties. No es van ocasionar danys a tercers. 

Ara, els operaris municipals examinaran l'exemplar del qual procedix la branca, "ja que sembla trobar-se afectat per alguna malaltia". 

Cotxe danyat a la capital de la Vall d'Albaida

D'altra banda, la caiguda d'un arbre al carrer de la Rosa dels Vents d'Ontinyent va causar danys de poca gravetat a un turisme aparcat en la via pública. El titular del cotxe es va posar en contacte amb la Policia Local i els agents desplaçats van comprovar els fets, confirmant que "hi havia algunes ratlles en el capó del cotxe". 

Previsió dels pròxims dies

Tant a Xàtiva com a Ontinyent, la predicció del temps de les pròximes jornades apunta a una alta probabilitat d'aparició de precipitacions. Així, els models meteorològics donen un percentatge d'aparició de pluges superior al 50 % durant la jornada de hui, xifra que va en augment per als pròxims dies.

De fet, durant el passat cap de setmana un llamp latent va ocasionar un incendi a la localitat de Moixent, i des dels servicis d'Emergències esperen que les pluges en dissipen qualsevol rastre.

Suscríbete para seguir leyendo