Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Unes festes pensades per a viure i conviure

Isabel Martín, alcaldesa de Paiporta. levante-emv

De nou ens trobem a les portes de les festes de Paiporta, uns dies en els que eixirem al carrer a retrobar-nos i gaudir de les activitats que des de l'Ajuntament hem organitzat.

Amb la implicació d'associacions, el treball de l'àrea de Cultura i Festes, en coordinació amb Igualtat, Sanitat i Salut, Joventut i Esports, Urbanisme, i sobretot amb la tasca indispensable del servei de neteja i logística, obrim les portes del nostre poble per a que la ciutadania de tota la comarca ens visite i gaudisca amb nosaltres de les festes populars.

La festa és, essencialment, diversió. Però també és mantindre tradicions, crear-ne de noves, oferir-los a les xiquetes i xiquets alternatives per al temps d'esplai, atendre els gustos de la gent jove.

Al mateix temps, també és transmissió de valors: tolerància, convivència, cultura, oci saludable i respecte. M'agradaria que eixes foren les banderes de les festes de Paiporta, i hem treballat de valent en què així siga.

Des de l'Ajuntament, contribuirem a aquest objectiu amb l'impuls de campanyes per un consum responsable, com és la del #JoTrie, en coordinació amb les associacions que munten casetes de festa, i amb un equip de persones mediadores que estaran a peu de carrer. I també hem fet una aposta ferma perquè les nostres festes siguen segures per a totes les dones, amb la instal·lació del Punt Violeta. Portem mesos fent un treball de fons de coordinació amb els cossos i forces de seguretat per a que, entre totes i tots, puguem evitar qualsevol tipus d'agressió masclista i sexista.

Vos desitge de tot cor a totes i tots que passeu uns dies magnífics i que les festes populars de 2019 siguen exemple de convivència i respecte.

Compartir el artículo

stats