Dos comissions falleres de Torrent estaran presents en la Festa de Lletres Falleres

La falla Avinguda i la falla cronista Vicent Beguer i Esteve seran les representants dels llibrets de Torrent en la cita

El llibret de la falla Cronista de Torrent.

El llibret de la falla Cronista de Torrent. / A.T.

La Federació de les Lletres Falleres ja ha anunciat la data i el lloc de la pròxima festa en què s'atorgaran els diferents premis dels concursos que organitza la Federació. Serà el pròxim 10 de maig a Cullera. Torrent optarà amb dos comissions falleres a quatre possibles premis. La falla Avinguda de la mà del poeta torrentí Miguel Ángel Gascón "Tofolet" optarà al Premi Malva al millor poema satíric. Cal destacar que Miguel Ángel Gascón és la primera ocasió en la qual està nominat en esta categoria malgrat ser un dels grans poetes festius de la comarca de l'Horta Sud.

El llibret de la Falla Avinguda de Torrent

El llibret de la Falla Avinguda de Torrent / A.T.

En el cas de la falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, optaran a tres categories. Juntament amb el dissenyador torrentí Alberto Silla, opten al Premi Ortifus a la millor portada i al Premi Climent Mata al millor disseny i maquetació. A més, també optaran al Premi Comfet al millor contingut infantil.

D'esta manera, les dos comissions han demostrat que el talent faller de Torrent, tant de Miguel Ángel com d'Alberto, es troba entre els millors a escala autonòmica. La cita serà divendres que ve 10 de maig, a les 19.30 hores, a l'Auditori del Mercat de Cullera.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS