Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Massamagrell convoca el campament urbà sobre hàbits saludables

Massanassa anuncia una escola d’estiu per a 350 xiquetes i xiquets amb totes les messures sanitàries

L’Ajuntament de Massamagrell ha convocat, a través de les seves xarxes socials, el nou Campament Urbà Municipal que tindrà lloc de l’1 al 30 de juliol. Una iniciativa dirigida a xiquetes i xiquets nascudes entre el 2008 i el 2017, amb l’objectiu de donar-los una opció per a ocupar el seu temps lliure en els períodes de vacances escolars.

L’activitat no serà una tradicional Escola d’Estiu, sinó que serà un campament urbà lúdic i d’oci però també pedagògic i didàctic enfocat a la promoció d’un estil de vida saludable que comptarà amb un monitor o monitora per cada 10 nens i nenes.

D’altra banda, l’Ajuntament de Massanassa, a través de la regidoria d’Educació, està preparant l’Escola d’Estiu per a juliol. Al cap d’un any sense poder celebrar-se, els xiquets i xiquetes des de primer d’infantil fins a sisé de primària, gaudiren de les activitats lúdiques, esportives i educatives en el Poliesportiu Municipal.

La capacitat de l’Escola d’Estiu de Massanassa és per a 350 xiquets i xiquetes. En la present edició, s’aplicaran totes les mesures necessàries de seguretat establides sanitàriament i els xiquets i xiquetes participants es distribuiran en grups bambolla per a mantindre el control sanitari.

Compartir el artículo

stats