Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Rebaixes en valencià en els comerços locals de l’Horta

Burjassot i Mislata mostren els ròtuls en la llengua pròpia per a animar les compres i Quart de Poblet sorteja 600 € entre els establiments

Les campanyes en Burjassot, Mislata i Quart. | V.R.S / L-EMV

El període de rebaixes arriba en valencià al comerç de l’Horta. El col·lectiu Empresaris de Burjassot (EB) i l’Associació de Comerç i Servicis (ACiS) mamprengueren conjuntament, en valencià, la seua campanya estival de rebaixes amb el doble objectiu de promoure els avantatges que suposa acudir als comerços de proximitat alhora que fomentar l’ús social de la llengua del ‘Tirant’.

Rebaixes en valencià en els comerços locals de l’Horta

Amb la col·laboració de l’ajuntament, a través de l’Oficina de Promoció del Valencià (Aviva) i de l’empresa pública Cemef, les dos associacions han distribuït per les tendes i establiments un total de 700 cartells amb la llegenda «Rebaixes», uns altres 700 amb «Descomptes» i 1.500 etiquetes amb les inscripcions «Abans-Ara» on figuraran els anteriors i nous preus dels articles a la venda.

Rebaixes en valencià en els comerços locals de l’Horta

D’altra banda, la regidoria de Promoció del Valencià de Mislata, a través de la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians, ha coordinat una nova edició de la campanya «Rebaixes i descomptes» per a impulsar l’ús social del valencià en els comerços.

I en Quart de Poblet, l’ajuntament ha llançat una campanya en la qual es cada comerç pot obtindre fins a 600 euros. El requisit principal de la iniciativa és utilitzar el valencià en elements com a rètols, fullets, web targetes o marxandatge.

Compartir el artículo

stats