Suscríbete

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Les estreles de la pilota es donen cita al trofeu «Tio Pena» de Massamagrell

Puchol II, Salva, Soro III, Nacho, De la Vega o Félix participen al torneig de les festes fundacionals

Salva, Puchol II, Salvador y Félix, a la primera semifinal. | A.M.

Salva, Puchol II, Salvador y Félix, a la primera semifinal. | A.M.

La XXXI edició del Trofeu «Tio Pena, Festes Fundacionals» de Pilota Valenciana de Massamagrell albergarà enguany als millors esportistes de l’escala i corda. Puchol II, Salva, J. Salvador, Félix, Soro III, Nacho, De la Vega i Javi, competiran per parelles en el Trinquet Tio Pena del municipi.

El trofeu es disputarà durant els dies 13, 20 i 27 de juliol en format curt de dos semifinals i final, tenint lloc les partides professionals a les sis i mitja de la vesprada. Prèviament a aquestes partides, a les cinc, competiran els juvenils Vicent, Morret, Diego Muedra II, Adrián II, Guillem P., Carlos D. i Efrén, en el trofeu juvenil patrocinat per la Mancomunitat de l’Horta Nord.

Dimarts, en la primera semifinal juvenil, Vicent i Morret es van imposar a Diego i Muedra II per 60 a 45. En acabar la partida, a les 18.30 hores, es va disputar el duel entre les primeres parelles professionals. D’una banda, l’equip roig format per Puchol II i Salva, contra l’equip blau de J. Salvador i Félix, que va acabar amb resultat de 60-35 favorable als primers, que passen així a la final.

El dimarts 20 es disputarà la segona semifinal de juvenils que enfronta a Adrián II i Guillem P. contra Carlos D. i Efrén. Després s’enfrontaran Soro III i Nacho en l’equip roig, contra De la Vega i Javi en l’equip blau.

Un dels millors tornejos

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell i regidor d’esports comenta que «segurament és un dels millors tornejos de pilota que es juguen aquest estiu, ja que en ell participen els millors pilotaris de l’actualitat. Tenim la sort de gaudir un any més d’aquest torneig que l’any passat, per la pandèmia, va haver de ser suspés».

Compartir el artículo

stats