Les Coves del Batà acull «Entra a Paterna», una nova exposició municipal permanent que recrea la història recent de la ciutat i que convida a conéixer la vida social, laboral i cultural del municipi a través del suport d’ambientació i elements audiovisuals.

L’exposició, d’accés lliure i gratuït de divendres a diumenge, es desenvolupa a través de catorze sales en les quals les persones visitants podran conéixer aspectes sobre l’activitat econòmica de «la Paterna dels segles XIX i XX», la transformació progressiva de la ciutat i les tradicions que s’han perpetuat fins a l’actualitat, com La Cordà.

Segons la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, «la mostra recull fets i fites de fa dos segles, comptats generació rere generació i que descriuen fins a l’olor de galeta que inundava Paterna gràcies a la Fàbrica de Galetes Riu».

Aquesta mostra es suma a les exposicions «Dolor i Gloria» i «La Vida a les Cueva», també ubicades dins de les Coves del Batà. D’aquesta manera, l’espai, segons Espinosa «es consolida com un dels centres culturals i divulgatius de la ciutat».