El Club de Pescadors Esportius d’Alaquàs continua amb la seua trajectòria guanyadora d’aquest estiu. D’aquesta manera, Luis Tamarit s’ha proclamat campió del món individual en la categoria U25 al Campionat del Món Joventut 2021 celebrat a Hongria la setmana passada, del 2 al 8 d’agost. A més, tres esportistes d’Alaquàs es van alçar amb la medalla de bronze per equips amb la selecció espanyola en cadascuna de les seues categories en el mundial d’aigua dolça.

L’alaquaser Luis Tamarit es proclama campió mundial de pesca jove

Així doncs, gràcies a la tàctica utilitzada pels tres esportistes, al adaptar les seues estratègies a cada escenari com a conseqüència de la diversitat de peixos que va comptar la competició, més enllà de la victoria grupal, Luis Tamarit es va proclamar Campió del Món Individual en la categoria d’U25 ; Ornella Tosta, en la categoria d’U20, va aconseguir portar al seu equip a tercers del món com a capitana; i Xavier Martínez també va guanyar la medalla de bronze en la categoria U15 per equips i es queda quart del món en la classificació individual.

Aquestes fites es materialitzen després de quatre dies de durs entrenaments previs a la competició, els quals van ser suficients per a que aquests joves pescadors s’adaptaren a cada escenari amb l’objectiu de traure el major pes possible durant la mànega segons estableix la competició mundial.

Els resultats de la compètició posen de manifest la trajèctoria en alça d’aquests tres esportistes ja que no és la primera vegada que s’alcen amb medalles tant a nivell nacional com internacional, segons valora el club.

D’aquesta manera, l’equip gaudeix aquest estiu d’una etapa plena de triomfs com a conseqüència del seu ardu treball durant tot l’any que ha finalitzat amb un balanç positiu per al grup després del mundial juvenil. Amb tot, l’equip continua preparant-se per als pròxims desafiaments.