Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Paiporta inverteix més de 50.000 euros en tres noves aules de 2 a 3 anys

El personal d’Educació ha adequat les classes d’infantil dels CEIP l’Horta, Jaume I i Rosa Serrano, i el pati d’Infantil del CEIP Lluís Vives

La alcaldessa i el regidor visiten les instal·lacions educatives. | A.P.

Paiporta compta aquest curs escolar amb tres noves aules públiques i gratuïtes de 2 a 3 anys, corresponent a la formació de primer cicle d’Educació Infantil. Des que Conselleria va fer efectiva aquesta nova dotació als CEIPs, L’Horta, Jaume I i Rosa Serrano l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Paiporta ha fet una inversió de més de 50.000 euros que se sumen a les millores també realitzades al pati d’Infantil del CEIP Lluís Vives del municipi de l’Horta Sud.

Entre les millores de condicionament realitzades destaquen els treballs de pintura, habilitació de banys, col·locació de vinils i tanques de separació als patis, així com l’ampliació i la millora d’aquests. Pel que fa al Lluís Vives, s’ha substituït el cautxú de la zona de jocs al pati d’Infantil i també s’ha ficat nova gespa artificial.

Una reivindicació recurrent

La nova dotació per part de Conselleria d’aquestes noves aules als CEIPs L’Horta, Jaume I i Rosa Serrano, l’increment més important en tota la comarca, s’anunciava abans de començar l’estiu, el passat mes de maig. La notícia era acollida amb satisfacció per part de les famílies paiportines, que veien com es feia una realitat una de les seues reivindicacions históriques més recurrents.

En este sentit, el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, ha volgut destacar «el gran esforç que s’ha fet des d’aquesta àrea per a arribar a temps amb tot a punt per a l’inici de curs». A més, ha fet un especial reconeixement al personal de l’àrea i dels centres, «que ens ha permés amb la seua implicació i col·laboració adequar en molt poc de temps aquestes tres aules que han acollit el nou alumnat de 2 anys». «Hem pogut comprovar la satisfacció dels menuts i menudes, així com de les famílies, que han iniciat cicle en aquestes noves aules. Són aquestes reaccions positives les que donen sentit a la nostra labor», ha conclòs el regidor del consistori paiportí.

Compartir el artículo

stats