Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Biesok guanya el concurs nacional de pintura del Piló de Burjassot

Les obres dels 25 artistes seleccionats quedaran exposades al públic en la seu d’El Piló fins al 30 d’octubre

Entrega de premios V. Ruiz Sancho

L’Entitat Cultural Valenciana El Piló de Burjassot celebrà divendres passat la gala d’entrega de guardons del XLI Concurs Nacional de Pintura «El Piló»-I Bienal. La nova convocatòria del certamen, que es creà amb l’objectiu de posar en valor el respecte al medi ambient i el seu entorn a través de l’art, canvià de format. Així, d’ara endavant, l’entitat concedirà un únic premi dotat econòmicament amb 1.800 euros –la cuantia ha millorat de forma notable– i tres mencions d’honor més els corresponents diplomes acreditatius.

De les 25 obres seleccionades en la primera biennal, el jurat distingí amb el Premi El Piló a Alberto Biesok per la seua composició «Sublime: gran tronco». Atorgà les mencions honorífiques a Maria del Mar Moya i Toledo per «Soñando un mundo», a Guillermo Ferri Soler per «Portrait-2 pensa en verd» i a Carles Salvador Almenara per «Neurona».

Mostra

Des del mateix dia de la gala del XLI Concurs Nacional de Pintura fins al 30 d’octubre, les obres dels 25 artistes seleccionats quedaran exposades al públic en la seu d’El Piló. L’horari de visites, en dies laborables, és de 18 a 21 hores; l’entrada, gratuïta.

Compartir el artículo

stats