Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Lectors d’Almudena Grandes es reuneixen al Barri del Crist

L’acte, celebrat el 15 de desembre, va comptar amb ums 30 participants i la presentació de Susana Fortes

El Barri del Crist va acollir el dimecres 15 desembre la trobada de lectors i lectores d’Almudena Grandes, un homenatge a l’escriptora que va morir el 27 de novembre d’aquest any.

La trobada va comptar amb la participació activa d’una trentena de participants que van fer possible «un acte molt emotiu», segons afirma el president de la Asociació de l’Associació de veïns veïnes del Barri del Crist, Juan Armero. L’escriptora i articulista Susana Fortes va ser l’encarregada de presentar i dirigir el transcurs de l’acte. Fortes va assegurar que és el tipus d’homenatja que li haguera agradat a Grandes.

A continuació, les paraules de Fortes van donar pas a la projecció d’un video recopilatori d’entrevistes de Grandes sobre la seua obra on es va plasmar la seua forma de veure la literatura.

L’acte va comptar amb un actiu debat fins a les 21h gràcies a les diverses intervencions dels asistents. Tots ells van portar un llibre de l’autora per comentar els seus passatges preferits amb el grup.

«L’homenatge a respondre a les nostres expectatives. Van venir persones de totes parts, d’Alaquàs, Aldaia i València», comenta Juan Armero, qui explica que la trobada no estava plantejat com un acte multitudinari.

Compartir el artículo

stats