La parròquia de la Santíssima Cruz d’Alaquàs, oferirà un cicle de conferències sobre «La pastoral de les persones majors i el final de la vida» a partir d’aquest mesde gener de 2022.

Les conferències seran impartides pel sacerdot Luis Sánchez, delegat per a la Pastoral de Malalts i Majors de l’Arquebisbat de València, qui és, a més, doctor en Medicina i Cirurgia i membre de l’equip nacional de Pastoral de la Salut de la Conferència Episcopal Espanyola.

«Les persones Majors», «El malalt d’alzheimer i les seves cures», «Malaltia terminal, cures pal·liatives i sedació”», «Eutanàsia i voluntats anticipades» seran els temes que es tractaran els dimecres 12, 19 i 26 de gener, així com el 2 de febrer, respectivament. Totes les ponències seran a les 20 hores en la parròquia, que es troba en l’avinguda Miguel Hernández, número 39, d’Alaquàs, segons informen des de l’organització

Aquestes sessions s’emmarquen dins del segon cicle de conferències del curs 2021-2022, organitzades per la parròquia de la Santíssima Creu, després de la realització del primer, que es va celebrar centrat en l’Advent i que va estar impartit pel sacerdot Tomás Minguet Civera.