Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Sedaví inaugura l’exposició itinerant de Joan Fuster

Es va celebrar a la sala Vicente Puchades de l’agrupació musical del municipi on van acudir nombrosos representants

Inauguració de l'exposició itinerant de Joan Fuster a Sedaví. A.S.

La sala Vicente Puchades de l’Agrupació Musical Santa Cecilia de Sedaví va inaugurar en la vesprada del passat dijous l'exposició itinerant dedicada a l'escriptor de Sueca Joan Fuster, organitzada per la regidoria de Cultura del poble en col·laboració amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. La exhibició es podrà visitar fins al dimecres 29 de juny en horari de 18 a 21 hores i el dijous 30 de juny de 17 a 19 hores.

A l’acte d'inauguració van assistir l'alcalde, José Francisco Cabanes, que va destacar "la gran relació de l'escriptor amb el municipi," els regidors Amparo Cuenca Castillo; Santiago Sánchez; Javier Pérez; Josep Ferran Baixauli; Filo Baixauli; el president de l'Agrupació Musical Santa Cecília, Rubén Pla; i nombrosos representants dels col·lectius i associacions locals.

Aquesta mostra està formada per 14 panells amb textos de Salvador Ortells i ha sigut dissenyada per Estudio Grafema. A més, va acompanyada d’un fullet explicatiu breu i d’un lot bibliogràfic que se cedeix a la biblioteca del centre que acull la selecció. 

Compartir el artículo

stats