Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Rafelbunyol presenta el concert "Entre Amics"

Aquest divendres pujarà a l'escenari de la casa de la cultura el grup local "Malapata Swing Band"

Cartell d'Entre Amics. A.R.

"Entre Amics" és el segon concert d'enguany de la formació local de Rafelbunyol, "Malapata Swing Band", i el primer amb el qual es presenten als seus veïns i veïnes. Un espectacle d'una hora de durada que recull versions de temes des dels anys cinquanta fins a la dècada dels noranta. L'espectacle musical se celebrarà el pròxim divendres 19 d'agost a les 20:00 hores en la casa de la cultura i l'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament.

"Malapata Swing Band" és un grup d'amateurs de música fusió que va nàixer en 2015 quan després de coincidir a un "taller de música creativa" de l'escola de música "La Primitiva" de Rafelbunyol, decidiren trobar el seu propi so versionant cançons dels estàndards de jazz, i altres temes amb sons de swing, reggae o bossa nova, entre altres, tenint en l'actualitat un ampli repertori de temes.

Els components de "Malapata Swing Band" delectaran al públic amb aquest treball en el qual porten treballant des de finals de la pandèmia. Els músics que componen aquest nou grup són Laura , veu; Vicent Iborra, guitarra; Carles Fenollosa, guitarra; Francesc Oller, bateria; Camarasa, baix; Marta Fenollosa, veu; Mario Giménez, saxo; i Pedro Rodríguez, xicoteta percussió.

"Des de l'ajuntament continuarem donant suport a les formacions locals, com l'actual cessió d'espais per a l'assaig. És una sort tindre tanta producció musical, és senyal de fortalesa, d'uns veïns i veïnes que aprecien la música i pot ser també d'un entorn que afavorisca la creació" assegura la regidora de Cultura, Alicia Piquer.

"Pel govern local és una satisfacció donar a conéixer a nous grups, apostar per la música i la cultura i ajudar als i les nostres artistes a expressar-se amb els seus propis llenguatges" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Compartir el artículo

stats