Síguenos en redes sociales:

OPINIÓ

Presentació d'Adela Alba

Presentació d'Adela Alba

Recentment l'assemblea comarcal d'Esquerra Republicana va avalar la candidatura que encapçalava per fer-me la cinquena presidenta de la federació del Camp de Morvedre que ja té més de deu anys d'implantació, quasi tants com em dedique a fer política a Benifairó de Les Valls, on soc regidora des de 2015.

Prenc el relleu a l' Elo Chamarro, amb molta il·lusió i ganes de treballar per la gent del Camp de Morvedre, convençuda que al costat del meu equip durem endavant un projecte per a la comarca amb un objectiu principal: les persones que vivim en ella.

Com he dit, els i les republicanes morvedrines treballem des de fa una dècada i tenim representació en alguns ajuntaments. El nostre partit es caracteritza per ser d'esquerres, republicà, feminista i sobiranista, que sempre ha estat al costat de la classe treballadora i és per això que aquestes seran les bases del nostre projecte per als pròxims anys.

Convençuda que les dones han de tindre major implicació dins del partit, hem volgut apostar per una executiva comarcal amb un nombre de dones superior al d'homes, a més de ser jo mateixa la tercera presidenta d'entre les 5 presidències que hi han hagut. I és que no podia ser d'altra manera, perquè cada vegada som més les dones compromeses dins de l'organització, conscients que el futur del País Valencià passa per omplir les institucions de republicanes feministes, sobiranistes i d'esquerres.

Esquerra Camp de Morvedre sempre ha defensat els drets dels treballadors i treballadores de la comarca com en els casos de Galmed i Bosal fins arribar al Congreso de la mà dels nostres diputats o, més recentment, amb el cas de la piscifactoria. També, i sobretot en aquests temps de crisi, hem remarcat el suport als autònoms, al comerç de proximitat i, en una comarca agrícola com la nostra, a la nostra gent del camp.

Perquè el més important sou els ciutadans i ciutadanes, aprofite aquesta presentació per posar a la vostra disposició tots els mitjans de què disposem als pobles, al país, els nostres diputats, senadors i senadores... d'acord amb les línies de treball que he remarcat. I, no cal dir-ho, us convidem a formar part del projecte esquerrà, valencianista i republicà d'Esquerra Republicana per fer del Camp de Morvedre una comarca més forta i justa, tant econòmicament com socialment. En paraules del nostre poeta «Tot està per fer i tot és possible», i ho serà de segur amb el vostre suport. Una abraçada fraternal i republicana.

Pulsa para ver más contenido para ti