Conversa de l'autor amb l'assagista Gustau Muñoz i amb el poeta Jaume Pérez Montaner.

Es presentaran dos llibres:

-Poética del Café. Un espacio de la modernidad literaria europea. Edición revisada y ampliada (Hurtado & Ortega Editores)

Si la modernitat és una civilització de la paraula, si la nostra ha estat, durant tant de temps, una cultura de la conversa, la seua metamorfosi incessant, la seua creació de noves mirades, constant i fugaç, necessàriament ha de modificar també la mateixa conversa. Les seues mutacions en tertúlia, en soliloqui, o fins i tot en silenci formarien part de la pròpia modernitat com a modulacions de la veu. La vida de Cafè ocuparia en aquest procés un lloc central, ple de veus i de silencis, en ser autopercepció i desvetllament, transformació i interrupció de la individualitat moderna a l'escenari d'una saviesa que, sense afirmar-se com a tal, es fa densa al mig de xerrades, sorolls i rumors, entre el brunzit i de vegades el rugit de la societat.

L'obra vol rellegir el conjunt de l'obra del gran escriptor del tombant de segle vienès, incloent-hi els textos més desconeguts, no amb una actitud revisionista, més aviat al contrari, des de l'admiració i el respecte. Però amb la reivindicació de la relectura de la seva obra, aquest llibre planteja precisament la necessitat de llegir-la tota, completa, fins i tot aquells escrits incòmodes.