Està clar que es nota en el PP que la lideressa Isabel Bonig es una canya! No sols per la seua simpatia natural, que la té i molta, sinó per eixe cap tan assentat que demostra en les seus decisions polítiques, unit a les moltes ganes de treballar que ens porta a tots al màxim, i eixa forma de dir les cosses en tanta claredat, que fa que el seu discurs arribe cada vegada a més i més valencians. En raó li deien, o encara li diuen, en la Vall D´Uxó «piquito de oro», segons em va a dir un valler.

Li dona satisfacció a una persona com jo, que du alguns anys en càrrecs publics, vore eixos nous aires que es noten en el Partit Popular, en gent molt preparada i en una imatge nova i fresca. Apart de la lideressa, ahí tenim també a l´equip que l´acompanya que no desmereix en res a la jefa. La gent s´ha donat compte de la renovació i per aixó s´ha notat en estes eleccions. S´han tret 180.000 vots més que en les últimes eleccions, que sumats als del grup Ciutadans, donaria la possibilitat de governar en la Comunitat, el que demostra que els nous liders del PP han estat a l´altura de les circunstàncies.

A mi m´agafa ja major i després d´anys de treballar en la cosa pública, però al vore l´ambient que hi ha en el PP, estic novament en la mateixa o més il-lussió de fa temps, perquè veig que hi ha gent honrada i en ganes de servir als valencians. I sobre tot en la seguretat que els valencians van a tindre en ells als millors representants, que faran novament ressorgir a la Comunitat Valenciana, després dels foscos anys a que ens van a dur el tripartit, de la mà en especial de Podemos, que van a deixar este territori com un erial.

Espanya i la Comunitat Valenciana és algo seriós que requereix molt de coneixement en els representants i ganes de fer un pais puixant i punter en Europa. Però el que estem vent és gent i grups disposats a potenciar la seua ideologia partidista i tendenciosa, volen tirar endevant mesures anacròniques, que l´experiència ens diu que sols han dut misèria i pobrea on ho han vollgut posar-les en pràctica, sense comptar el gran dèficit democràtic que van darrere d´eixes mesures.