24 de febrero de 2016
24.02.2016

A riu revolt...

24.02.2016 | 04:15

Quan arriba el temps d´eleccions, ací en Valéncia, tots els partits es visten en les seues millores gales valencianes i valencianistes, li lleven la pols a les seues Reals Senyeres i afinen les seues goles i veus per a entonar els seus millors cants valencianistes i electoralistes per a arrapar fins a l´últim vot possible.

Ademés, quan un partit ha caigut, i està en vies de desaparéixer o refundar-se en un atre partit en unes atres sigles, com és l´actual cas del Partit Popular ací en el nostre Regne de Valéncia, (encara que al remat acabe sent lo mateix), partits que no havien dit res en mesos, potser anys, ixen dels seus caus i arborant la bandera del valencianisme més pur i arraïlat, i llancen a la ciutadania els seus cants de sirena per a intentar fer-se en els vots del PP, ya es refunde o no en un atre partit, puix sempre estaran eixes persones que descontentes del partit en el que havien ficat les seues esperances, intentaran provar sòrt en un atre proyecte que els ilusiones més. Com passà en son dia en els votants d´Unió Valenciana, que en gran mida anaren a parar en les files del Partit Popular.

I els partits que ya estaven fent faena, afinen la seua punteria per a tirar a donar en el centre de la fibra més sensible de tots els votants, traent-se de la mànega arguments que en ocasions rallen lo ridícul, ficant de manifest tot lo bo que són ells i tot lo roïns que són els atres.
Pero els votants, mosatros, la ciutadania, hem de tindre clar que un partit no a soles ha d´estar al teu costat els mesos previs a unes eleccions o quan es preveu que es pot traure un rendiment polític com en el cas de la caiguda d´un partit, puix un partit ha d´estar al costat dels seus votants tots els dies de l´any, inclús si és un any de trapàs com l´actual. Un partit com cal ha d´estar al costat de lo que ocorre a peu de carrer, saber de les inquietuts del poble, dels seus votants, i inclús dels ciutadans que no han segut votants seus, puix tots componen la Comunitat Valenciana, en eixe municipi pel qual estàs o vols treballar de valent per a fer que tire avant en tots els sentits.

És per això que en Som Valencians, l´any i passeres que contem de vida, sempre hem estat al costat del poble valencià, escoltant lo que este mos volia dir en tots els àmbits, i per això tenim molt clar que per a mosatros és una prioritat treballar per Valéncia en una bona política cultural, llingüística, agrària, industrial, social, ciutadana, turística... que complixca en les expectatives que el poble valencià demana, ademés de tindre molt clares les nostres arraïls valencianes que arborem tots els dies, sense necessitat que unes eleccions mos dega de condicionar o mos obligue a traure res de l´andana i llevar-li la pols, puix sempre portem la nostra Real Senyera i la nostra valenciania junt i dins de mosatros. Valéncia mos espera a tots. Valéncia és la nostra meta.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine