Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Més igualtat per dalt corda que en raspall

Els equips encapçalats per De la Vega i Sergio prenen avantatge en la carrera cap a les finals de les lligues Bankia

Més igualtat per dalt corda que en raspall

Les lligues professionals Bankia van completar ahir altres dues de les partides d'anada de les semifinals en una jornada que va ser satisfactòria per a De la Vega, Félix i Nacho, que van superar per 60-50 a Francés, Pere i Tomàs II, i molt propícia per a Sergio, Seve i Ricardet, que van guanyar a Montaner, Brisca i Gabi per 30-10.

La competició per dalt corda es va traslladar fins al trinquet de Pedreguer per a oferir una gran confrontació tan equilibrada com demostra el marcador final de la partida, que deixa l'eliminatòria oberta per a la tornada del dia 31 a Bellreguard.

Durant bona part de la partida la dinàmica va ser pegar constantment i fort en les línies capdavanteres mentre que els escaleters arrencaven els aplaudiments del nombrós públic per la seua capacitat per a restar amb elegància pilotes de quinze.

En el tram final es va mantenir l'alternança en la consecució dels jocs i inclús es va pilotejar més perquè la velocitat de la pilota era un poc menor pel cansament dels pilotaris. La millor definició del trio de De la Vega va decantar la partida al costat seu.

Hui, la segona

La segona semifinal comença hui al trinquet de Sueca on Puchol II, Raúl i Bueno s'enfrontaran a Pere Roc II, Santi i Monrabal II. La confrontació està programada a les 11.30 hores i serà retransmesa en directe per À Punt.

En la modalitat de raspall, el trinquet de la Llosa de Ranes també va registrar una magnífica entrada encara que la igualtat va ser menys de l'esperada. I és que l'equip vencedor va ratllar al seu nivell, però no el derrotat.

Sergio, Seve i Ricardet van tindre clar que la victòria implicava evitar a Brisca i carregar el joc darrere i van executar el pla a la perfecció amb les tretes i el joc d'aire del rest i la contundència del mitger. També es trobaren amb algunes concessions dels rivals que no van explotar les seues virtuts. A més no van saber tancar dos jocs amb val a favor. La tornada es jugarà el pròxim dissabte a Bellreguard.

Compartir el artículo

stats