Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Puchol II s'imposa a Marc a Pelayo

El vigent campió individual d'escala i corda guanya per 60 a 35 amb un ampli repertori de colps

Puchol II s'imposa a Marc a Pelayo

Maratonià cap de setmana dedicat al Campionat Individual. Divendres passat a Vila-real assistirem a la victòria de José Salvador, una figura emergent dels Valls, de l'escola de Raúl d'Alfara que va deixar en 35 a Bueno, un mitger especialista en esta modalitat del mà a mà. Un triomf, el del jove pilotari, que és un escaló més en eixe propòsit seu d'aconseguir l'elit del professionalisme. Són molts els ulls que es fixen en un pilotari que domina els secrets tècnics, d'elegant estil i amb la força de pegada de la joventut. El seu pròxim enfrontament contra De la Vega el dia 5 a Guadassuar serà dels més atractius de la competició.

La partida més esperada del cap de setmana es va jugar ahir en el Trinquet de Pelayo i enfrontava l'actual campió Puchol II contra Marc de Montserrat. Les apostes, amb tota la lògica, es van decantar a favor del pilotari de Vinalesa, en plenitud d'estat anímic i físic i gran favorit per a la conquista del títol. El campeonat mà a mà té un atractiu especial i d'ací que l'afició responguera amb una gran entrada. Hi havia ganes de saber fins on era capaç d'arribar el jove de Montserrat que es va ficar entre els grans per la seua enverinada pegada, per la capacitat de restar amb les dos mans i la seua facilitat per a arribar als rebots més complicats. Posseïx totes eixes qualitats i alguna que en el mà a mà resulta determinant ja que se sent a gust en el joc a l'aire.

Va guanyar Puchol II per 60 a 35. Còmoda victòria del pilotari de Vinalesa en una partida en la qual va exhibir les seues virtuts de campió amb ampli repertori de colps. És vancomplir els pronòstics.

Pere Roc y Salva, a Borriana

El torneig contínua este matí de diumenge a Borriana amb el duel entre Pere Roc i Salva Palau i a Xàbia amb el Genovés II contra Santi de Finestrat. A la vesprada, a partir de les 17 hores, a Bellreguard el mà a mà d'esta especialitat enfrontarà a Pere de Pedreguer contra Pablo de Sella.

Compartir el artículo

stats