Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

pels seus fets els coneixereu

pels seus fets els coneixereu

Fa quatre anys, pocs dies abans de ser investit com a alcalde, T oni González declarava en la seua primera entrevista, la seua intenció de «distensionar la vida política d'Almussafes». Per a González, el nivell de crispació al que suposadament s'havia arribat al nostre poble era lamentable i feia aquesta declaració de bones intencions.

Lluny d'aquelles paraules, els fets són els que són: han convertit la política d'Almussafes en un fangar. Un fangar on els atacs personals han anat en augment durant tot el seu mandat, no només cap a aquelles persones que militem en altres formacions, sinó també, cap a les que s'han atrevit a qüestionar qualsevol de les seues actuacions i males pràctiques.

Gonzalez i el seu PSOE - i remarque el «seu», perquè per sort encara hi ha gent al PSPV-PSOE amb integritat i valors - han instal·lat la crispació i la divisió entre els veïns i veïnes. Han convertit els plenaris en poc més que un sainet. Però el que és més preocupant, han adoptat una actitud i un discurs més propers a VOX que al PSPV de Ximo Puig.

Ara, els de González m'envien un nou atac, mitjançant unes declaracions enverinades en aquest mateix diari. Un atac que ratlla el delicte d'odi, i en el que se m'atribueix unes paraules que ni tan sols jo vaig escriure, i que l'únic que em vincula a elles és el fet de ser l'últim administrador d'un grup que es va crear en 2011 - fa més de huit anys - i que deixà de funcionar poc temps després.

La nova Inquisició ja està ací, i no són ni els creients ni els practicants d'Almussafes. La nova Inquisició són aquells que, per una qüestió partidista i d'interessos personals, per continuar vivint al caliu de l'Ajuntament, són capaços d'escarbar en el passat d'un grup de joves, i retraure unes declaracions fora del context actual per tal de fomentar la crispació, la divisió, i el que és més preocupant, la persecució de determinades persones.

Mai he amagat les meues creences, totalment legítimes. Però, al mateix temps forme part d'un grup més gran on existeix la diversitat, la pluralitat i sobretot el respecte a la diferència. Un grup que per damunt de tot ens uneix una cosa, l'estima pel nostre poble i la voluntat de fer d'Almussafes un poble millor del que tenim. En Compromís hem demostrat al llarg de la nostra trajectòria que hem sabut conviure amb totes les entitats del poble, i açò no és cap declaració d'intencions, és un fet constatable.

Almussafes té problemes molt més greus pels que preocupar-se que els que planteja el PSOE de Toni González. En les pròximes eleccions locals tenim la responsabilitat de triar quin tipus de gestió volem per al nostre poble, i haurem de triar entre transparència, igualtat d'oportunitats i l'honestedat, enfront del que ens han oferit durant aquests quatre anys.

Deien que venien a destensionar la vida política, i han acabat promovent la persecució d'aquell que s'atreveix a pensar diferent. Pels seus fets els coneixereu.

Compartir el artículo

stats