Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Continguts locals i música de Deliri

El programa de divendres no va perdre de vista el sorteig de Nadal i fins i tot donà en directe el premi de Gandia

Continguts locals i música de Deliri

El programa viatger d'«Al Ras» va centrar totes les seues seccions habituals en continguts relacionats amb Gandia i la Safor. La música en directe la va posar el grup Deliri, amb Eduard Banyuls i Aitor P. Ciorraga. Del Campus intervingueren el seu director, Jesús Alba, i els professors Rubén Picó i Isabel Pérez-Arjona.

El programa també va abordar la capitalitat cultural de Gandia i la reivindicació històrica del tren Gandia-Dénia, amb Carmen Garcia, del Col·lectiu Oliva 30, i Josep Sendra, filòleg i apassionat dels trens. Entrevistaren a la coordinadora del Palau Ducal, Balbina Sendra, i Francesc Burgos, de la Casa Calba, va explicar la gestió al front del Teatre del Raval. De la natura va parlar Òscar Martí.

L'esport va estar representat pel Club de Córrer El Garbí, amb entrevistes al president de l'entitat, Ximo Mas, i a l'atleta paralímpic oliver Héctor Cabrera. De la gastronomia en parlaren el xef Manuel Alonso, de Casa Manolo (Daimús) i José Colomar, de Gloriamar, a Piles. El programa, no obstant, no va perdre de vista el sorteig de la Loteria de Nadal, que s'estava celebrant en eixos moments. Una de les redactores, Susa Calafat, va eixir correns cap al Grau de Gandia quan es va conéixer que un quint premi havia tocat a l'administració del carrer La Verge, molt prop del campus, i va parlar amb el loter, Marc Bolo.

Entre els espectadors que s'hi acostaren a l'Aula Magna va acudir un grup d'alumnes i professors del col·legi Carmelites, de Gandia.

Compartir el artículo

stats