Este dimecres s'inaugura una nova competició surgida de la unió d'altres tres que ja existien prèviament. El I Torneig Mancomunitats comença a Guadassuar en un campionat de major durada i entitat que aglutina als anteriors Mancomunitat de la Ribera Alta, la Safor i la Costera-Canal.

En la jornada inaugural pugnaran els equips del grup A que representen a la Mancomunitat de la Ribera Alta amb Ian, Sanchis i Lorja i la formació representativa de la Mancomunitat de Municipis de la Safor amb Pablo, Brisca i Néstor. Serà a partir de les 17.00 hores en la canxa de la Ribera.

Amb esta partida es dóna el tret d'eixida a un campionat que es perllongarà en el temps fins al dia 8 de desembre quan es proclamen els campions al trinquet municipal de Xeraco. Una de les novetats que s'incorpora en el sistema de puntuació és que les partides es jugaran a 30 començant de zero. Els equips que guanyen cada partida aconseguiran 2 punts i aquells derrotats que hagen arribat a 20 en sumaran un.

Tal com es va explicar quan es va fer pública la configuració del torneig, un total de sis equips pugnaran pel títol. Cada mancomunitat compta amb dues formacions, una en el grup A i una altra en el grup B. Dins de cada grup es disputarà un triangular i els dos millors equips passaran a la ronda de semifinals.

Al Trinquet de Guadassuar s'espera un enfrontament renyit donat el nivell dels sis pilotaris que lluitaran des del primer minut de la partida per a aconseguir els primers punts en joc.