El Festival Hostes que organitza LaCasaCalba i que des de fa cinc temporades té la seua seu al Teatre del Raval de Gandia, encara el seu tercer cap de setmana.

El duet mallorquí Donallop presentarà al festival saforenc el seu tercer disc d'estudi, «Crisàlide». Un treball que beu del minimalisme pop, de la prosa poètica i en el que s'apropen a noves formes musicals, com les textures del trap, els ritmes del house i el beat de l'slowcore. Les seues lletres recorren temàtiques com l'aïllament, la incomunicació i la valentia, en un context social i polític de decadència i de lluita feminista vers el capitalisme i el patriarcat.

D'un altre costat actuaran també la cantant Laura Esparza i l'instrumentista Carlos Esteban que donaran a conèixer el seu primer disc «Mare Natura», on mesclen força i sensibilitat amb un estil íntim i personal que integra pinzellades electròniques amb els principals instruments, guitarra i veu. Les seues cançons desprenen pluralitat de ritmes i harmonies, acompanyades d'unes lletres molt emocionals. En aquesta ocasió presentaran un format a trio, acompanyats del guitarrista, Iván Espí,i amb percussió en directe.

Les actuacions del Hostes estan adreçades a tots els públics. Les entrades anticipades estan a la venda en la web www.teatreravalgandia.org i també les podran trobar en la taquilla del teatre.