El Teatre del Raval de Gandia se suma a la commemoració del 25N, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, amb la programació de l’espectacle de circ feminista «Yo, Púb(L)ica», de la companyia de circ Arritmados. Serà hui divendres les 20.30 hores.

La companyia alacantina posa fi a la seua gira de tardor amb aquest espectacle dins la trilogia d’obres que conformen el Cicle de Teatre Contemporani Pensament i Poder i que conclourà el proper 22 de gener amb l’obra «Assaig sobre la lucidesa», de José Saramago, a càrrec de la companyia de Barcelona, La Danesa.

Yo, Púb(L)ica, està escrita i dirigida per Julia Martínez qui ha estat nominada com a millor intèrpret de Circ en la II edició dels premis dels Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana.

La Cia. Arritmados, companyia de circ alacantina establida a València, forma part de l’Associació de professionals de circ de la Comunitat Valenciana (APCCV) i de l’Associació Valenciana de Circ.

Les entrades anticipades costen 8 euros i es poden adquirir a través de la web del Teatre del Raval: www.teatreravalgandia.org