El Centre Polivalent d’Oliva alberga este cap de setmana la primera edició de la Trobada Solidària, organitzada per la regidoria de Benestar Social. L’objectiu d’aquest esdeveniment és donar visibilitat a les associacions i fundacions comarcals i locals, i també potenciar la recaptació econòmica per a causes benèfiques i socials.

Durant hui dissabte i demà diumenge les associacions i fundacions presentaran els seus serveis i accions més representatius en unes ponències organitzades i dissenyades des de la regidoria de Benestar Social. A més, oferiran els seus productes de marxandatge i els seus serveis en estands.

La intenció de la trobada és donar visibilitat als serveis que tant les associacions com el mateix separtament de Benestar Social presten a la ciutadania, i alhora donar-les a conéixer a tothom que puga tindre’n necessitat.

Els col·lectius participants son ASAEM, Cáritas, Fundació Espurna, Aefat, Col·lectiu Obertament, El Bastidor, Creu Roja, AECC i AFISA. A més, el departament de Benestar Social exposarà l’ampli ventall de serveis, regulats i cofinançats per la Generalitat que gestiona des dels centres socials de S. Vicent i de S. Francesc.