Síguenos en redes sociales:

Música, teatre i màgia amb mesures anticovid

Molts municipis de la comarca intenten entretindre als seus veïns este cap de setmana amb espectacles per a públic de totes les edats

Molts municipis de la comarca han programat activitats culturals per a este cap de setmana. Les activitats es faran amb aforament limitat, és obligatori l’ús de màscara, ús de gel desinfectant, mesurament de temperatura corporal i mantindre la distància de seguretat entre els assistents.

En Daimús, la Associació Musical Daimusense protagonitza hui dissabte el concert corresponent a la festa de la patrona de la música, Santa Cecília. Serà a les 18.30 hores a l’Auditori baix la batuta del director Francesc Arnalte Boronat.

L’Ajuntament de la Font d’en Carròs opta per el teatre d’adults amb l’obra La Comunitat a càrrec de DesBaratatS Teatre. La funció es representa demà diumenge a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura. Una obra per a reflexionar a través de l’humor i la ironia. Un sainet valencià contemporani que no deixarà a ningú indiferent. Entrades anticipades a la Biblioteca Municipal o el mateix dia de l’espectacle una hora abans de començar.

L’Ajuntament de Llocnou de Sant Jeroni ha triatun espectacle de màgia, humor i mentalisme per entretindre al veïnat. Darío Piera pujarà a l’escenari de l’Auditori Municipal per a representar Possible o Impossible hui dissabte a les 20 hores. Un show pensat per a tots els públics amb sorpreses i rialles a parts iguals.

L’Ajuntament d’Oliva readapta la funció de teatre Charli i la fàbrica de reciclatge i serà digital per evitar la presència de públic., Es tracta d’un obra on els més menuts aprendran la importància de reciclar i a més, gaudiran del millor teatre infantil. L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge a les 18 hores en línia. Es podrà seguir digitalment des de https://endirecte.es/oliva/.

Des de Ròtova anuncien una nova sessió de Contes al riurau, amb El savi Josep de Matoses i visita guiada al riurau del Roig. Serà al Centre d’Interpretació de la Pansa de Ròtova a les 11.30 horas.

En la programació cultural al Monestir de Santa Maria de la Valldigna en Simat s’inclou el oncert Geografies de Diàspora de Mara Aranda. Serà este diumenge, 20 de desembre, a les 12 hores.

Pulsa para ver más contenido para ti