Paula Bernabeu Sanz acaba de publicar el llibre «Súbditos de la inocencia», la primera novel·la d’aquesta jove d’Oliva on es barreja el terror amb el desig i la confiança amb la traïció.

És una novel·la ràpida, variada i carregada d’enigmes. Desenvolupada en un petit barri de València, la protagonista, Adriana, rep una nota anònima en un ascensor. Pocs dies després, de manera inesperada, ha de fer front a un crim que commourà la seua vida. La narradora es converteix en una súbdita de uns missatges desconeguts. Ella acaba irremeiablement captivada i embolicada en una història de amor ferotge, salvatge i excitant. Mai ha estat tan poc definida la línia que separa la por del plaer, el terror del desig i la confiança de la traïció».

L’autora explica que «el personatge d’Adriana i els misteris que l’envolten ja tenen diversos anys de vida, però ha sigut el haver de treballar uns mesos lluny de casa el que m’ha donat els moments d’inspiració i tranquil·litat necessaris per acabar el que és per a mi un dels projectes de la meua vida. Poder llegir la novel·la que he escrit jo mateix és la millor sensació que he sentit».

Llibre físic i en format digital

El llibre es pot trobar a la llibreria Pàgina 3 (Oliva) i a Amazon en format paper i digital.

Paula és una autora novella amb moltes ganes de complir els seus somnis. Va començar al 2017 a desenvolupar una idea en forma d’història que hui ja és una novel·la a l’abast de tothom. Compaginant els estudis i la docència, que ha esdevingut la seua professió, però amb molt d’esforç, entusiasme i il·lusió, Paula s’emociona amb cada moment de l’experiència que viu conjuntament amb amics i familiars.

Paula Bernabeu Sanz va estudiar al col·legi Sant Josep de la Muntanya i l’IES Gabriel Ciscar. Posteriorment, es va graduar en Administració i Direcció d’Empreses en la Universitat de València. Ara, treballa de professora interina de Formació Professional.