La regidoria de Festes amb col.laboració de les regidories de Cultura i participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Oliva, organitza un concert per commemorar el 25 d’abril, Dia de les Corts Valencianes. El Centre Polivalent d’Oliva acollirà l’actuació dels grups «Reacció» de Pegoi i «Invers», integrat per joves promeses saforenques de la música.

L’entrada serà gratuïta, però els assistents deuran confirmar la seua assistència a culturaseguraoliva@gmail.com. Al tractar-se d’un esdeveniment amb aforament limitat, les entrades seran facilitades als assistents segons l’ordre de reserva.

El concert es diumenge a les 18 hores i l’obertura de portes serà una hora abans per tal d’evitar aglomeracions. El concert comptarà amb aforament limitat, serà obligatori l’ús de la mascareta i l’hidrogel i es mantindrà la distància de seguretat entre els assistents.

Yolanda Navarro, regidora de Festes d’Oliva, explica que aquest concert suposa el reinici de la cultura i la música a la ciutat. A més, serà un precedent per demostrar que la festa pot ser segura si es compleixen les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

Navarro afirma que la cultura i la música necessiten la col·laboració activa i potenciació d’esdeveniments per part de les administracions públiques, ja que són un dels sectors més afectats per la pandèmia.